Trustpilot
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
30 DAGES FORTRYDELSESRET
FRI FRAGT* OVER 650 kr.
SUPER SERVICE

Vilkår og betingelser for nyhedsmails fra LigeHer.dk

Disse vilkår og betingelser ("Aftalen") fastlægger de regler og betingelser, som gælder for dig som modtager af nyhedsmails fra LigeHer.dk.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at overholde og være bundet af disse vilkår.

Vi opfordrer dig til at læse denne aftale grundigt.

 

1. Tilmelding og Afmelding

1.1. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev giver du os tilladelse til at sende dig e-mails med information, nyheder og tilbud relateret til vores produkter og tjenester.

1.2. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at følge afmeldingslinket, som er inkluderet i alle vores e-mails. Din afmelding træder i kraft øjeblikkeligt.

2. Personlige oplysninger

2.1. Vi respekterer dit privatliv, og dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter uden din samtykke.

3. E-mail Frekvens

3.1. Vi bestræber os på at sende e-mails på en hensigtsmæssig måde og undgå at oversvømme din indbakke.

4. Indhold af Nyhedsmails

4.1. Vores nyhedsmails kan indeholde information om nye produkter, eksklusive tilbud, rabatter, begivenheder og anden relevant information. Vi bestræber os på at levere værdifuldt og relevant indhold til vores abonnenter.

5. Rabatkoder

Rabatkoder er ikke gyldige ved køb af i forvejen nedsatte varer eller til dækning af fragtomkostninger med mindre andet står angivet.

6. Ansvarsfraskrivelse

5.1. Vi forbeholder os retten til at ændre, suspendere eller afslutte vores nyhedsbrevsservice til enhver tid uden forudgående varsel. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle ændringer, afbrydelser eller afslutninger af tjenesten.

7. Kontakt

6.1. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores nyhedsbrev eller disse vilkår og betingelser, er du velkommen til at kontakte os pr. mail kontaktos@ligeher.dk

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår og betingelser. Vi ser frem til at dele spændende opdateringer med dig!